Nisan 2019 Burç Yorumları

Efendim selamlar , iyi pazarlar. Hava çok güzel malum nisan ayına 1 güncük kaldı.
E o zaman kendi çapımızda melek kartları seçelim bakalım burçlar için ne tavsiyelerimiz olacak bu ay için.
Kahveler içmeye hazırsa başlayalım bakalım ,

KOÇ BURCU 

"GÜZELLİK"

Kafasısermest Koç'lar  bu ay Güzellikler sizinle olacak.Siz izin verdiğiniz sürece güzellik size ve hayatınıza yansıyacak.Güzel bir nisan ayı sizlerle olacak.

BOĞA BURCU 

"GEÇMİŞİNİ ŞİFALANDIR"

Kafasısermest Boğa'lar , bu sıralar acaba geçmişimi düşüneceksiniz ? Biraz geçmiş mi kafamızı kurcalayacak ? Şuan ki zamanla geçmişi mi kıyaslayacağız yoksa.
Fazla düşünmeyin geçmişi serbest bırakın, üzüntülerin gitmesine izin verin.Şuan ki enerjinizi etkiliyor geçmişiniz. Geçmiş'i şifalandır ! 

İKİZLER BURCU

"AŞK"

Kafasısermest İkizler burçları , Aşk dolu bir ay sizlerle olacak.İhtiyacınız olacak şey bu AŞK. Evli iseniz eşinizle aranızda sevgi dolu günler, partneriniz varsa aşk dolu ssürprizli günler olacak. Bekarsanız Aşk kapınızı çalabilir veya bu konuda bir adım atabilirsiniz. Sevginin ve Aşk'ın gücü sizlerle olacak bu ay. 

YENGEÇ BURCU 

"AFFET"

Kafasısermest Yengeç'ler bu ne ağırlık var yahu üstünüzde. Bu ay affetme zamanı, hafifleme zamanı çok takıyorsunuz şu sıralar takmayın  kin tutmayın AFFEDİN SALIN . 

ASLAN BURCU

"ŞÜKRET"

Kafasısermest Aslan burçları , bu ay şükretmek gerekiyormuş.Siz şükrettikçe kapılarınız açılacak güzelliklerin farkında varın.

BAŞAK BURCU 

"IŞIK"

Kafasısermest Başak burçları  bu ay dokunduğunuz her şeye bir iyilik gelecek bir ışık bırakacaksınız çevrenizdeki kişilere.Işığınıza dikkat edin ve bunu yayın :)

TERAZİ BURCU 

"AKIŞTA OL"

Kafasısermest Terazi' ler bu ay akışta olun online olun :) Bırakın hayat sizi nereye sürüklüyorsa sürüklesin yahu.Ne yapmanız gerektiğini siz gayet iyi biliyorsunuz yapmanız gerekenleri yapın. Akışına bırakın, böylesi daha hayırlı olacak..

AKREP BURCU 

"HAFİFLE"

Kafasısermest Akrep'ler çok yük aldınız son zamanlar daraldınız biliyorum, bu ay hafiflemek için uygun bir ay olacak.Sizi ilgilendirmeyen şeylerden uzak durun  kurtulun ve hafifleyin. Hafifledikçe yenilik ve güzellikler gelecek.

YAY BURCU 

"COŞKUYLA ATLA"

Kafasısermest Yay'lar bu ay coşkulu bir ay size doğru geliyor. Eğleceli bir ay olacak buluşmalar sosyalleşmeler konserler falan filanlar hepsine gidin tek tek, gerisi gelecek :) 

OĞLAK BURCU

"YÜREĞİNDEKİNİ SÖYLE"

Kafasısermest Oğlak'lar içinden ne geçiyorsa onları söyle sıkma canını. Bil ki kendini ne kadar güzel ifade edersen o kadar mutlu olursun.

KOVA BURCU 

"Zamana Bırak" 

Kafasısermest Kova'lar , bu ay kafanızı kurcalayan konu her neyse zamana bırakmanız gerek. Zamanla ilerleme kaydedeceksiniz biraz zaman diyoruz bu ay için. 

BALIK BURCU

"DUA ET"

Kafasısermest Balık'lar bu ay kendinizle ilgilenmeniz gereken bir ay içinizdeki ilahi güce ilahi aşka güvenin yoga yapın dua edin ibadet edin bu ay. Bunlar size bu ay iyi gelecek . 




Evet.. Bir ay burç yorumunun sonunda daha geldik. Kendi çapımızda ufak tavsiyelerde bulunduk gerisi size kalmış diyorum ve yazıyı bırakıp kaçıyorum  :)

Nisan, baharın ayı.. Çiçekler gibi mis gelsin hepimize inşallah..

İyi okumalar güzel günler :) 






2 yorum:

  1. Herkese dokunmaya başlayacağım o zaman :) teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Şükretmek gerçekten önemli teşekkürlerr güzel makaleniz için.

    YanıtlaSil